Svet 0

16.06.2024.

19:37

Pucnjava u Americi: Ranjeno sedam osoba

U pucnjavi u gradu Metjunu u saveznoj državi Masačusets, ranjeno je sedam osoba, a osma je povređena dok je bežala iz meteža koji je nastao na velikom okupljanju mladih, saopštile su danas lokalne vlasti.

Izvor: Tanjug

Pucnjava u Americi: Ranjeno sedam osoba
EPA-EFE/VEASEY CONWAY

Podeli:

Pucnjava je počela nešto pre 2 sata ujutro tokom zabave na kojoj se okupilo više stotina mladih ljudi, rekli su lokalni zvaničnici na konferenciji za novinare ističući da su i svi ranjeni mladi ljudi, do 22 godine starosti, od kojih je dvoje u kritičnom stanju, prenosi AP.

"Ovo je još jedan tragičan slučaj oružanog nasilja. Neverovatno je da s obzirom na količinu balističkih dokaza koje smo pronašli nije bilo više povređenih", rekao je tužilac okruga Eseks Pol Taker. Vlasti su odbile da kažu koliko osoba je osumnjičeno, ali za sada nema uhapšenih, niti su pronađena oružja koja su korišćena.

"Obično ovi susreti uključuju veoma glasnu muziku, nepredvidivo ponašanje, ponekad i preterano konzumiranje alkohola. Trudimo se da preduzmemo preventivne akcije gde možemo i uglavnom smo uspešni. Nažalost, sinoć smo doživeli tragičan incident", izjavio je načelnik lokalne policije Skot Maknamara.

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: