Sreda, 24.05.2017.

12:07

Obesio se štićenik KPZ u Valjevu

Štićenik Kazneno-popravnog zavoda za maloletnike u Valjevu T. A. (22) iz Novog Sada obesio se prošle noći u kupatilu te ustanove.

Izvor: Beta

Obesio se štićenik KPZ u Valjevu

u kojoj kaznu izdržavaju osobe uzrasta do 22 godine.

Po ovlašćenju dežurnog zamenika višeg tužioca u Valjevu uviđaj je obavila policija s obzirom na to da nije bilo indicija da je reč o nasilnoj smrti.

T. A. je izdržavao dvogodišnju kaznu zbog krađa, razbojništva i neovlašćenog posedovanja oružja, a prema nezvaničnim saznanjima protiv njega su bila u toku još tri krivična postupka zbog sličnih krivičnih dela.

U KPZ za maloletnike u Valjevu, jedinoj ustanovi te vrste u Srbiji, zatvorsku kaznu izdržava oko 200 zatvorenika, dok u okviru te ustanove odvojeno radi i Okružni istražni zatvor pošto je staru zatvorsku zgradu pre nekoliko godina u poplavama ozbiljno oštetila reka Obnica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: