Kultura

Ponedeljak, 20.08.2007.

00:00

Podgoričko kulturno ljeto

Milenko Zablaćanski gostuje u Podgorici u okviru „Podgoričkog kulturnog ljeta“ večeras, 20. avgusta, izvođenjem predstave "Trajković". Tekst za komad napisao je Siniša Pavić, a predstavu je režirao sam Milenko Zablaćanski. Pored njega, u komadu igra i Tanja Pjevac.

Izvor: B92

Default images

"Trajkovići" su savremeni komad kabaretskog tipa sa elementima satire, pesme i igre koji govori o ljudskim slabostima, naravima i vrlinama.

U predstavi, koju autor naziva i „nezaustavljivi tango u pet slika", tumačeći više likova koji pripadaju različitim generacijama porodice Trajković, Milenko Zablaćanski je potvrdio svoj renome komičara sa izvanredim moćima transformacije, a njegova partnerka Tanja Pjevac ni malo ne zaostaje za svojim iskusnijim kolegom, kako piše kritika.

Zahvaljujući duhovitim dijalozima i inventivnoj partnerskoj igri Milenka Zablećanskog i Tanje Pjevac, "Trajkovići" već niz godina ne gube na svom scenskom šarmu i aktuelnosti.

Predstava će biti odigrana u Muzičkoj kapeli sa početkom u 21 čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: