Utorak, 02.06.2015.

13:02

Obijene prostorije DS u Vranju

Nepoznati počinioci su u toku noći obili prostorije Demokratske stranke u Vranju, izjavio je predsednik Gradskog odbora DS-a u Vranju Slobodan Stamenković.

Izvor: Beta

Default images

On je rekao da su nepoznati počinioci odneli dva računara, jedan monitor i dva mobilna telefona.

Stamenković je za agenciju Beta izjavio da ne može da ocenjuje da li je motiv obijanja i krađe materijalne ili političke prirode, ali da osim računara i mobilnih telefona, ništa drugo iz stranačkih prostorija nije odneto.

"Krađa je obavljena uredno, nije bilo premetačina po fiokama niti obijanja ormara. Računari su više godina u upotrebi i nemaju neku vrednost, ali u njima su se nalazila dokumenta stranke i to je u ovom trenutku naš najveći problem", kazao je Stamenković.

On je rekao da je na policiji da pronađe počinioca, što će i otkriti koji su bili pravi motivi ljudi koji su obili i opljačkali prostorije DS.

"Ako su motivi materijalne prirode, onda to neće biti mnogo ni bitno. Ali, ako su neki drugi motivi u pitanju, to je apsolutno neprihvatljivo za nas koji smo uvek zastupali demokratiju i nismo se bavili zbivanjima u drugim političkim strankama", kazao je Stamenković i dodao da je DS u Vranju prvi put od osnivanja na meti razbojnika.

Stamenković je rekao i da DS nije imala video nadzor u stranačkim prostorijama, koje se nalaze u centru grada.

DS je deo lokalne vlasti u Vranju, čiju okosnicu čini koalicija oko Socijalističke partije Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: