Kultura

Četvrtak, 16.10.2014.

09:26

Dž. K. Rouling piše scenarije za tri filma

Britanska književnica Džoan Ketrin Rouling, koja se proslavila knjigama o dečaku-čarobnjaku Hariju Poteru, piše scenario za tri filma koji će se realizovati od 2016. godine.

Izvor: Beta

Default images

Prvi film, "Čarobne životinje", režiraće Dejvid Jejts, reditelj poslednja četiri filma o Hariju Poteru. Film će se baviti svetom čarobnih bića i predviđeno je da u bioskope izađe tokom 2016.

Drugi film predviđen je za 2018, a treći za 2020. godinu, prenose mediji pozivajući se na izvore bliske produkcijskoj kući Vorner Bros.

Džoana Rouling je prodala 450 miliona primeraka sedam tomova priča o Hariju Poteru. Knjige su objavljene od 1997. do 2007. godine i uspešno prenete na film u kojima čarobnjaka glumi Danijel Redklif.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: