Utorak, 01.04.2014.

16:07

Polufinale Evrokupa, Crvena zvezda - Uniks

Izvor: B92

Polufinale Evrokupa, Crvena zvezda - Uniks
Košarkaši Crvene zvezde Telekom u sredu od 19.30 u beogradskoj „Kombank areni“ dočekuju ruski Uniks u prvom meču polufinala Evrokupa, uz direktan prenos na televiziji B92.

Prošle srede zajedno smo gledali kako ekipa ostvaruje istorijski uspeh, a navijači obaraju rekord. Ove srede Crvena zvezda Telekom ide korak dalje. U Kombank Arenu, na prvu utakmicu polufinala, stiže Uniks iz Kazanja, na papiru najjača ekipa Evrokupa. Zvezda je u naletu, najbolja je u regionu, a tog dana obeležiće 40 godina od osvajanja jedinog evropskog trofeja u istoriji.

Arena je rasprodata, svima koji su ostali bez karte zakazujemo okupljanje ispred televizora, uz direktan prenos utakmice na B92, jer je spektakl zagarantovan.

Crvena zvezda Telekom - Uniks, sreda 2. april u 19:30, direktan prenos na TV B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: