Polufinale Evrokupa, Crvena zvezda - Uniks

Izvor: B92

Utorak, 01.04.2014.

16:07

Polufinale Evrokupa, Crvena zvezda - Uniks
Košarkaši Crvene zvezde Telekom u sredu od 19.30 u beogradskoj „Kombank areni“ dočekuju ruski Uniks u prvom meču polufinala Evrokupa, uz direktan prenos na televiziji B92.

Prošle srede zajedno smo gledali kako ekipa ostvaruje istorijski uspeh, a navijači obaraju rekord. Ove srede Crvena zvezda Telekom ide korak dalje. U Kombank Arenu, na prvu utakmicu polufinala, stiže Uniks iz Kazanja, na papiru najjača ekipa Evrokupa. Zvezda je u naletu, najbolja je u regionu, a tog dana obeležiće 40 godina od osvajanja jedinog evropskog trofeja u istoriji.

Arena je rasprodata, svima koji su ostali bez karte zakazujemo okupljanje ispred televizora, uz direktan prenos utakmice na B92, jer je spektakl zagarantovan.

Crvena zvezda Telekom - Uniks, sreda 2. april u 19:30, direktan prenos na TV B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: