Sreda, 16.10.2013.

20:09

Meksiko: Nađen avion, svi mrtvi

Meksičke vlasti su pronašle mali avion koji je nestao na severozapadu zemlje početkom nedelje, a svih 14 putnika i članova posade su poginuli.

Izvor: Tanjug

Default images

"Pronađena je Cesna Karavan sa 13 putnika i pilotom. Nažalost, nema preživelih", napisao je meksički ministar saobraćaja Herardo Ruis Esparsa na društvenoj mreži "Tviter".

Kako je prenela agencija AFP, u saopštenju Ministarstva saobraćaja se navodi da je helikopter uočio avion na oko 14 nautičkih milja zapadno od aerodroma u primorskom gradu Loreto u saveznoj državi Baha Kalifornija, sa kojeg je poleteo u ponedeljak 14. oktobra.

U vreme nestanka aviona u ponedeljak se meksičkoj obali približavala tropska oluja "Oktave", usled koje je i potraga za preživelima morala da bude obustavljena na neko vreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: