Kultura

Petak, 06.09.2013.

13:32

Pavle Veljković u Mikser hausu

Jesenja klabing sezona u Mikser hausu počeće u subotu 7. septembra, kada će svoj didžej set izvesti Pavle Veljković, jedno od zaštitnih lica radija B92.

Izvor: B92

Default images

Nastup počinje u 23 časa, a Pavle obećava izvrsnu muzičku selekciju i šetnju kroz različite žanrove, od popa i soula, pa sve do disko zvuka, od najvećih hitova do skrivenih muzičkih dragulja.

Lajtmotivi subotnje večeri u Karađorđevoj 46 će biti reči razigrano i veselo. Ulaz je slobodan.

Pavle Veljković je autor i voditelj emisije "Stend baj" na radiju B92. Pored mnogobrojnih radijskih emisija, imao je i nekoliko godina iskustva rada na televiziji.

Kaže da muziku i dalje sluša sa dečjom radoznalošću i zato nema omiljenu pesmu svih vremena, već svakog dana otkrije neku novu i obožava da to otkriće podeli sa drugima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: