Petak, 12.04.2013.

20:24

BG: Uhapšen pljačkas menjačnice?

Beogradska policija uhapsila je Filipa V. (24) iz Beograda zbog razbojništva i nedozvoljenog posedovanja oružja, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Izvor: Beta

Default images

U saopštenju MUP-a se navodi da policija sumnjiči Filipa da je, zajedno s jednom nepoznatom osobom, januara opljačkao menjačnicu u Novom Beogradu iz koje je, uz pretnju vatrenim oružjem, odneo 70.000 evra i 5,8 miliona dinara.

Pretresom iznajmljenog stana koji je koristio osumnjičeni, policija je našla dva pištolja i jedan automat "škorpion", s prigušivačem.

Policija radi na identifikaciji drugog osumnjičenog. Filip V. je, uz krivičnu prijavu, priveden dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: