Ponedeljak, 01.12.2008.

17:21

KPS: Pobegao dvostruki ubica

Kosovska policija potvrdila da je iz zatvora Dubrava pobegao dvostruki ubica Bedri Krasnići, osuđen na 27 godina zatvora zbog ubistva dvojice pripadnika KPS-a.

Izvor: Beta

Default images

U saopštenju se navodi da je u policiji zadržano devet pripadnika Korektivne službe Kosova, osumnjičenih da su pomogli u bekstvu Krasnićija. Portparol Regionalne policije u Peći, Avni Đevukaj, izjavio je da je bekstvo Krasnićija primećeno sinoć oko 19.55 kada je izvršeno prebrojavanje zatvorenika.

Policija sumnja da je zatvorenik pobegao u noći između subote i nedelje, što prema njima, otežava istragu.

Policija je izvršila pretres nekoliko objekata i kuće zatvorenika, ali nije uspela da ga pronađe, rekao je Đevukaj dodajući da je u toku opsežna potraga.

Krasnići je u septembru prošle godine proglašen krivim za ubistvo dva pripadnika policije, Sebahate Toljaja i Isufa Hakljaja, kao i za ranjavanje policajca Hisena Ljataja 24. novembra na putu Peć-Dečane.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: