Četvrtak, 17.06.2021.

10:49

Bomba u automobilu državnog službenika

U automobil državnog funkcionera zaduženog za rekonstrukciju istorijskih parkova i vila u Rimu, Marka Doria, podmetnuta je ručno rađena bomba, javlja "Ansa".

Izvor: Tanjug

Bomba u automobilu državnog službenika
Ilustracija/ ia_64/depositphotos

Slučajni prolaznik primetio je žice koje su bile povezane sa “paketom” u parkiraniom automobilu, intervenisali su karabinjeri, blokirali okolne ulice, a vatrogasci su deaktivirali bombu.

Dorija je izjavio da zbog ove, najnovije, pretnje neće odustati od svojih namera i zadataka te da će nastaviti da tuži sve one koji pokušvaju da ga uplaše ili nateraju da odustane od svoga posla.

Marko Dorija je predsednik Visoke škole “Santa Marija” u Rimu, poslednji naslednik prinčevske porodice Dorija.

Aktuelna gradonačelnica Rima Virdžinija Rađi, postavila ga je za predsednika komisije koja je provodi rekvalifikaciju istorijskih vila i parkova glavnog grada.

Dorija je već ranije, zbog pretnji koje je dobijao, bio pod policijskom zaštitom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: