Sreda, 23.09.2020.

22:14

U šumi kod Širokog Brijega pronađeno telo u fazi raspadanja

Beživotno telo muške osobe u fazi raspadanja pronađeno je danas u šumi kod Širokog Brijega u mestu Ljuti Dolac, rečeno je portalu Klix.ba.

Izvor: Tanjug

U šumi kod Širokog Brijega pronađeno telo u fazi raspadanja
Foto: depositphotos, belchonock

"Policijski službenici iz Širokog Brijega izvršili su uviđaj i telo je prevezeno u Mostar, gde bi sutra trebalo utvrditi identitet osobe“, rekla je portparolka ministarstva unutrašnjih poslova Zapadnohercegovačkog kantona Martina Medić.

Sa slučajem je upoznat i kantonalni tužijac Josip Aničić, koji je rekao da se radi o starijoj muškoj osobi.

"Beživotno telo su pronašla dva radnika dok su izvlačili drva iz šume. Postoje indicije da se radi o senilnom muškarcu čiji je nestanak prijavljen 18. avgusta ove godine, ali sutra će obdukcija pokazati, jer ga njegov sin nije mogao prepoznati s obzirom na to da je telo već u fazi raspadanja“, pojasnio nam je Aničić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: