Sreda, 12.06.2019.

22:31

Novine: "Ordenje za zločince na mestu zločina", "Sudije traže depolitizaciju pravosuđa"

Dnevna štampa u izdanju od četvrtka bavi se obeležavanjem egzodusa Srba sa KiM, izjavom Nikole Selakovića da je Crna Gora klasična srpska država...

Izvor: B92

Novine:

"Večernje novosti" pišu o proslavi Prištine najvećeg egzodusa Srba sa Kosova i Metohije: "Ordenje za zločince na mestu zločina", a prenose i da su posle infekcije u Narodnom frontu: "Zaražene bebe stabilno".

Blic analizira "Šta bi Beograd i Priština mogli da potpišu" posle sastanka lidera regiona sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel i francuskim predsednikom Emanuelom Makronom.

O predlogu za promenu Ustava u oblasti pravosuđa piše "Politika" s obzirom na to da je stigao na dnevni red na razmatranje u tekstu: "Sudije traže depolitizaciju pravosuđa".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: