Subota, 10.02.2018.

01:00

Danas oblačno, mestimično kiša i sneg

U Srbiji će biti umereno do potpuno oblačno, u većem delu suvo, ali će posle podne u južnim, a kasnije i u centralnim krajevima, mestimično biti kiša i sneg.

Izvor: Beta

Danas oblačno, mestimično kiša i sneg
Ilustracija: Thinkstock

Duvaće slab do umeren vetar. Jutarnja temperatura biće od minus četiri do nule, a najviša dnevna od četiri do osam stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

I u Beogradu će danas biti umereno do potpuno oblačno i suvo, uz slab do umeren vetar, a u toku noći u pojedinim delovima grada očekuje se provejavanje slabog snega. Jutarnja temperatura biće oko nule, a najviša dnevna oko šest stepeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Svet

uživo Rusi zauzimaju; Ukrajina u mraku

Rat u Ukrajini – 844. dan. Nastavljaju se borbe širom Ukrajine, a Rusi su tokom prethodnog dana izveli seriju napada u Kijevskom, Hersonskom, Nikopoljskom i Donjeckom regionu, gde su poginule tri osobe.

22:29

16.6.2024.

49 min

Podeli: