Četvrtak, 29.06.2017.

11:05

Glasajte za vašeg prolećnog HS šampiona i osvojite packove!

Istina, leto je već uveliko krenulo i napolju je teških 35-40 stepeni, ali nam se finale Hearthstone Spring Championship (Prolećno Hearthstone prvenstvo) ipak tek sada bliži, jer se radi o završnici prolećne Hearthstone sezone, koja je trajala prethodnih skoro 16 nedelja.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Glasajte za vašeg prolećnog HS šampiona i osvojite packove!

Kao i na BlizzCon 2016 svetskom šampionatu i na zimskom Hearthstone šampionatu, ali i na američkom koledž šampionatu ovog proleća, i ovoga puta imate priliku da glasate za vašeg favorita i potencijalno osvojite do 4 Journey to Un’Goro packa u zavisnosti od toga šta vaš favorit uradi.

Jedan pack vam je zagarantovan samim učešćem u glasanju, a po jedan dodatni dobijate kada vam se favorit plasira u četvrtfinale, pa u polufinale i onda u finale.

Glasanje se može obaviti do 4. jula, zato požurite, ništa vas ne košta, a možete dobiti packove. Glasanje možete obaviti na ovom linku.

Prolećni šampionat se odigrava od 7. do 9. jula u Šangaju, a 16 najboljih svetskih Hearthstone igrača se bori za deo nagradnog fonda od 250 000 dolara, titulu prolećnog šampiona i direktan plasman na BlizzCon svetsko prvenstvo.

Ova glasanja su do sada postala neslavno poznata po tome što glavni favoriti “razočaraju” fanove, najpre je Thjis ispao odmah sa BlizzCon 2016, i fanovima “podario” samo 1 pack, a zatim je isto to učinio i Pavel na zimskog šampionatu, takođe ostavivši fanove sa samo 1 packom.

Da li će to ovoga puta biti Kolento? Jer je sasvim izvesno da će većina glasati za njega.

Izvor: Klan RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: