Nedelja, 26.02.2017.

14:09

Blic: Izvučeno telo stradalog radnika obezbeđenja rudnika

Ekipa ronilaca žandarmerije je našla telo stradalog radnika obezbeđenja u jezeru rudnika bakra Majdenpek, preneo je "Blic".

Izvor: Tanjug

Default images

Taj list navodi da je nakon skoro dvodnevne potrage, telo Tomislava Maksimovića izvučeno iz jezera, a da će nadležni iz Rudnika bakra Majdanpek uskoro dati preciznije podatke o stanju i mestu na kome je telo nađeno.

"Blic" navodi da je Maksimović stradao u petak kada ga je vodeni talas jezera usisao zajedno sa kućicom u kojoj se nalazio, a da se još istražuje uzrok pojave velikih talasa.

Nesreća se dogodila u petak oko 14.15 kada je odron odneo pumpnu stanicu i napravio talas, koji je povukao radnika u jezero.

Mediji su ranije preneli da se obrušila stena na kontejner u kome se nalazio radnik RTB "Bor" i gurnula ga u rudničko jezero.

Prema tim navodima, na kontejner u koji je nastradali radnik ušao da proveri pumpe, survala se stena, pa je kontejner završio u jezeru i nesrećni radnik nije mogao da se spase.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: