Utorak, 27.09.2016.

07:44

Noć u BG: Petoro povređeno u četiri udesa

Pet osoba je lakše povređeno u četiri saobraćajne nesreće tokom noći u Beogradu, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Izvor: Tanjug

Noć u BG: Petoro povređeno u četiri udesa
Tanjug

U udesu, koji se dogodio u 04.38 časova kod autobuske stanice na Ledinama, u pravcu prema Surčinu, povređen je mladić (25) i prevezen u Urgentni centar.

Dve osobe muškog pola povređene su u saobraćajnoj nesreći u 01.46 časova na uglu ulica Kralja Milana i Kneza Miloša, ali su odbile transport nakon što su pregledane na licu mesta.

U udesu, do kojeg je došlo u 22.43 časova u Bulevaru kralja Aleksandra, u blizini Pravnog fakulteta, povređen je muškarac (30) u svojstvu motocikliste, te je prebačen u Urgentni centar.

Još jedan muškarac (32) povređen je u 21.39 časova u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaniskom putu, na putu za Padinsku skelu, i odvezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je protekle noći intervenisala 117 puta, od kojih 12 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici, astmatičari i hipertoničari.

U Beogradu se juče dogodilo pet saobraćajnih nesreća, u kojima su zabeležene dve teške traume zbog eksplozije plinske boce.

Hitna pomoć je intervenisala 153 puta, od kojih 50 na javnom mestu, a zabeležen je i veliki broj padova na ulicama. naglasila je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: