Utorak, 29.08.2023.

19:03

Vučić o izborima: Pošto vidim da ih žele – dobiće ih

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u poseti je Velikim Radincima kod Sremske Mitrovice. Tom prilikom, Vučić se osvrnuo i na predstojeće izbore.

Izvor: B92

Vučić o izborima: Pošto vidim da ih žele – dobiće ih
FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ/bs

"Opozicija je veliki favorit. Lako je govoriti loše, a teško je uraditi nešto", rekao je Vučić.

''Prvo su rekli – nećemo ti dati da raspišeš izbore, pa ja kažem – to je u redu, mnogo ste jaki, pa moram da vas poslušam. Onda kažu: 'E, sad hoćemo izbore', pa ću im dati. Ali ne raspisujem ja izbore. Mora da se steknu određeni uslovi, ali pošto vidim da ih žele, dobiće ih. Lako je govoriti loše, umesto da se nešto radi. A pošto su favoriti, želim im uspeh'', rekao je Vučić.

"Danima slušam, čuli ste kako su mi pretili pre 15 dana – ako raspišem izbore, staće Srbija. Juče promenili mišljenje, sad hoće izbore po svaku cenu. Ako budu jasno izrazili volju i želju za izborima, imaće ih brže nego što su mislili i izgubiće opet i sa ubedljivijom razlikom nego što je to bilo prošlog puta", zaključio je Vučić.

Vučić je dodao i da su narod i predstavnici bivšeg režima "contradictio in adjecto", odnosno suprotnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Dobili su naređenje: Zatvarajte sve

Kanada je naredila da dve tehnološke kanadske kompanije Bluvec Technologies i Pegauni Technology obustave poslovanje, zbog zabrinutosti za nacionalnu bezbednost, saopštilo je kanadsko ministarstvo za inovacije.

9:53

25.5.2024.

1 d

Svet

"Brže, gomilajte dok EU ne odreaguje"

Evropa gomila zalihe kafe kako bi izbegla teškoće koje bi mogle izbiti početkom naredne godine stupanjem na snagu uredbe Evropske unije o suzbijanju krčenja šuma, objavila je Međunarodna organizacija za kafu (ICO).

13:19

25.5.2024.

1 d

Podeli: