Udruženim snagama pomogli vozaču FOTO

Užice -- Da srpska sloga može pomeriti sve granice pa čak i šlepere, pokazuje snimak sa puta kod Mokre Gore.

Izvor: RINA
Podeli
Foto: RINA
Foto: RINA

Zaglavljeni šleper težak nekoliko desetina tona vozači koji su se našli na putu ka Višegradu uspeli da zajednički izguraju i vrate na kolovoz, kako bi put nastavio dalje.

"Videli smo da je proklizao i poprečio se na putu. Imao je i neki problem sa točkovima. Zatvorio je obe kolovozne trake, a mi nismo želeli da ga ostavimo na cedilu. Zasukali smo rukave i krenuli da guramo. Nas desetak vozača, uspeli smo šleper da vratimo na kolosek kako bi nastavio put, a vozač bugarskog kamiona nam se srdačno zahvalio, rečima da ovakvu slogu i svrsdnu pomoć nigde doživeo nije, kazao je za agenciju RINA, M. R. koji je učestvovao u guranju teškog šlepera.

Sneg koji pada na ovoj teritoriji ne zadržava se na putu, tako da su svi pravci prohodni. Mašine su upućene na teren i rade na održavanju magistralnih puteva.

Zabrana

Foto: RINA
Foto: RINA

"Donete je zabrana za teretne kamione, preko Debelog brda, koji povezuje Bajinu Baštu i Valjevo. Sneg je padao čitave noći i tu je dosegao visinu preko 20 centimetara. U ostalim delovima saobraćaj se odvija bez većih problema", kazao je Alen Mušanović iz AD Putevi Užice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 95 idi na stranu