Vučić razgovarao sa Blinkenom: "Saglasili smo se da Srbija i SAD imaju višestruke mogućnost"

Izvor: B92

Sreda, 01.02.2023.

20:59

Default images

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je večeras sa državnim sekretarom Sjedinjenih Američkih Država Entonijem Blinkenom.
Vučić je na svom Instagramu napisao da je sa Blinkenom razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji, evropskom putu Srbije i bilateralnim odnosima Srbije i SAD.

"Razgovarao sam večeras telefonom sa državnim sekretarom Sjedinjenih Američkih Država Entonijem Blinkenom o situaciji na Kosovu i Metohiji, evropskom putu Srbije i bilateralnim odnosima Srbije i SAD. Razmenili smo stavove o dijalogu Beograda i Prištine, a posebno sam naglasio da mir i stabilnost u celom regionu i sigurna ekonomska budućnost, predstavljaju ključne ciljeve za sve ljude koji žive na Zapadnom Balkanu. Saglasili smo se da Srbija i SAD imaju višestruke mogućnosti za unapređenje partnerstva i bilateralne saradnje u različitim oblastima", stoji u opisu objave Vučića na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: