Pucnjava kod Jarinja, odjekivale eksplozije kod Zvečana

Pre petnaestak minuta, nadomak Zubinog Potoka, u selu Stuoce, nadomak Gazivoda, čula se pucnjava koja je trajala petnaestak minuta.

Izvor: B92

Subota, 10.12.2022.

19:26

Pucnjava kod Jarinja, odjekivale eksplozije kod Zvečana
EPA-EFE/ VALDRIN XHEMAJ

Dve detonacije čule su se u Zvečanu, javlja dopisnik Novosti koji se nalazi na licu mesta.

Pripadnici ROSU blokirali su putna dva mesta idući ka administrativnom prelazu Jarinje.

Podsetimo, pripadnici Kurtijeve Kosovske policije uhapsili su danas na administrativnom prelazu Jarinje Dejana Pantića bivšeg pripadnika Kosovske policije koji je 5. novembra zajedno sa svojim kolegama napustio ovu instituciju, a koji je do tada bio angažovan u policijskoj stanici u Kosovskoj Mitrovici, saopštio je direktor Kancelarije za KiM Petr Petković.

"Dejan je sa suprugom danas u prepodnevnim satima otišao u Rašku da obavi privatne obaveze, normalno prešao prelaz i u povratku su mu Kurtijevi policajci stavili lisice na ruke i odveli ga prema poslednjim informacijama u bazu kosovske policije u blizini prelaza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: