Četvrtak, 10.02.2022.

12:15

Objavljene plate u Vladi – koliko evra za Abazovića, a koliko za Krivokapića

Vlada Crne Gore objavila je listu obračuna zarada javnih funkcionera za januar ove godine.

Izvor: RTCG

Objavljene plate u Vladi – koliko evra za Abazovića, a koliko za Krivokapića
EPA-EFE/ BORIS PEJOVIC

Navodi se da je premijer Zdravko Krivokapić primio neto zaradu od 2.300 evra.

U istom izveštaju se navodi da je potpredsednik vlade Dritan Abazović primio januarsku platu od 1.732 evra, dok je generalna sekretarka vlade Žana Praščević Milačić zaradila 1.503 evra.

Njen zamenik Nikola Kandić, kako se navodi u dokumentu objavljenom na sajtu Vlade Crne Gore, prihodovao je u januaru 1.448 evra.

Šefica kabineta predsednika vlade Ivana Malović primila je januarsku platu u iznosu od 1.478 evra, dok je pemijerov savetnik Dejan Abazović primio oko 1.670 evra.

Premijerov savetnik za medije Ananije Jovanović imao je u januaru platu od 1.410 evra, dok je savetnik predsednika Vlade za bezbednost Vojo Laković imao platu od oko 1.740 evra.

Glavna pregovaračica Crne Gore sa Evropskom unijom (EU) Zorka Kordić u januaru je primila neto zaradu od 1.650 evra.

Zastupnica Crne Gore pred Evropskim sudom za ljudska prava u Strazburu Valentina Pavličić u januaru je primila platu nešto veću od hiljadu evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

23 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: