Pucnjava u Hrvatskoj: Policija na nogama; jedna žena poginula, pet osoba povređeno VIDEO

U Hrvatskoj se tokom noći dogodila pucnjava u međimurskom naselju Parag. Ubijena je žena, a pet osoba je povređeno. Među njima je i dvoje dece.

Izvor: Jutarnji list, index.hr

Sreda, 25.08.2021.

07:07

Pucnjava u Hrvatskoj: Policija na nogama; jedna žena poginula, pet osoba povređeno VIDEO
EPA-EFE Sascha Steinbach/Ilustracija

Kako prenose hrvatski mediji, policija je na nogama i već tokom noći uhapšene su tri osobe.

"Bezbednosna situacija u naselju Parag je stabilna i pod nadzorom policije, tako da nema dodatnih opasnosti za građane", saopšteno je iz lokalne policije.

Navodi se i da je policija, na osnovu dosadašnje istrage, otkrila da je do pucnjave došlo nakon svađe više osoba, nakon čega je za sada nepoznati počinilac ispalio više hitaca iz vatrenog oružja, a tom prilikom je jedna ženska osoba smrtno stradala.

Ranjeno je jedno dete, jedna maloletna osoba i tri odrasle osobe. Prema podacima Županijske bolnice Čakovec, svim ranjenim osobama pružena je adekvatna medicinska pomoć, piše Index.hr. Direktor bolnice Čakovec Igor Šegović rekao je za HRT da su povređeni zadobili prostrelne rane, ali da više nisu u životnoj opasnosti.

"Jedna operacija trajala je čitavu noć, lekari i medicinsko osoblje se bore za njihov život. Sedam osoba je van životne opasnosti, ali su tri osobe na respiratoru. Oni su na deljenju intenzivne nege. Radi se o prostrelnim ranama, uglavnom trbušne duplje, jako su to ružne povrede", izjavio je Šegović.

Prema njegovim rečima, ranjena desetogodišnja devojčiva ima prostrelnu ranu ruke ali je i doživela veliki šok.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: