Macura: Sukob Jeremića i Đilasa ima jedan cilj

Veštački sukob koji kreiraju Jeremić i Đilas oko tema koje su za većinu nebitne ima za cilj jedino, kaže predsednica SMS Tatjana Macura

Izvor: B92

Sreda, 17.03.2021.

13:30

Macura: Sukob Jeremića i Đilasa ima jedan cilj
FOTO: B92, arhiva

Taj cilj je, kako navodi, da medije okupiraju samo predstavnici 2 organizacije, uz analitičare koji su im privrženi i da do besvesti iscrpljuju svaku želju građana da se uključe u politički život.

"Međustranački dijalog po logici uključuje stranke. Odatle mu i naziv. Svako ko potura nezavisne ljude želi da se unapred abolira od odgovornosti ukoliko, kao što je već bio slučaj, na pola procesa digne ruke i krene u lobiranje "okolo", privatnim vezama po hotelskim lobijima", piše Macura na Fejsbuku i dodaje: "Na medijima je danas posebno velika odgovornost. Da li će dopustiti da ih ova dvojica svako malo i po istom šablonu "vozaju" ili će izvestiti šta o međustranačkom dijalogu misle i oni koji veštački ne kreiraju ovakve 'krize'?"

Podsetimo,predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da se ta stranka zalaže za jedinstven nastup opozicije u dijalogu o izbornim uslovima u kojem bi je predstavljala „dva ozbiljna pregovarača“.

Ukazao je da je na predsedniku Stranke slobode i pravde (SSP) Draganu Đilasu da se o tome „konačno izjasni bez uvijanja“.

„Retko ko razume zbog čega SSP insistira na tome da na pregovore ode buljuk ljudi, među kojima moraju biti i patrljci Pokreta slobodnih građana i predstavnici bivše šabačke vlasti, i da je to vredno žrtvovanja jedinstva bojkot opozicije“, rekao je predsednik Narodne stranke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: