B92.net u crvenoj kovid zoni na Karaburmi: Ovako to izgleda FOTO

Novinarka B92.net otišla je danas u crvenu zonu kovid-bolnice.

Izvor: B92

Utorak, 16.03.2021.

11:04

B92.net u crvenoj kovid zoni na Karaburmi: Ovako to izgleda FOTO
Foto: B92.net/J.J.

Naša reporterka Jovana Jovanović prošla je najpre celokupnu pripremu za ulazak u crvenu zonu Vojnomedicinskog centra na Karaburmi, gde se leče kovid-pacijenti.

"VMC Karaburma je od 6. aprila 2020. kovid-bolnica u kojoj se leče pacijenti sa najtežom kliničkom slikom. Prošlo je godinu dana od registrovanog prvog slučaja koronavirusa u Srbiji, a mi smo došli ovde da proverimo kakvo je sada stanje. Posebno jer je u Srbiji registrovan i britanski soj korone", rekla je novinarka B92.net Jovana Jovanović, koja se nalazi u crvenoj zoni u VMC Karaburma. Kako izgleda rad medicinskog osoblja u crvenoj zoni, kakvo je trenutno stanje u VMC Karaburma, kao i mnoge druge detalje bićete u prilici da tokom dana pročitate i vidite na portalu B92.net.
Foto: B92.net/J.J
Podsetimo, VMC Karaburma upravlja komandant pukovnik dr Ivo Udovičić, koji je rekao nedavno za B92.net: "Pomozite nam, nismo se školovali da bismo bili u skafanderu non-stop, svaki dan, godinu dana."
Foto: B92.net/J.J.
Foto: B92.net/J.J.
Foto: B92.net/J.J.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: