Radojević: Opravdaću poverenje koje su mi ukazali građani

Kosovska Mitrovica -- Milan Radojević, kandidat Srpske liste koji je pobedio na izborima za gradonačelnika Severne Mitrovice, zahvalio je građanima koji su glasali za njega.

Izvor: Tanjug, Kosovo online
Podeli

On je obećao da će opravdati poverenje koje mu je ukazano.

"Pre svega želim da se zahvalim rukovodstvu i predsedništvu Srpske liste na ukazanom poverenju, Republici Srbiji i državnom vrhu, na ogromnoj podršci koju smo do sada dobijali tokom izbornog procesa i naravno najveća zahvalnost građanima Severne Mitrovice", rekao je sinoć Radojević novinarima.

On je, kako prenosi Kosovo onlajn, istakao da će se truditi da opravda njihovo poverenje.

"Trudiću se da opravdam njihovo poverenje, najbolje što budem mogao. Ne sumnjam da ću u tome imati ogromnu podršku i predsednika i svih članova Srpske liste kao i celog tima koji je do sada radio", rekao je Radojević.

Dimitrijević: Izbori u S.Mitrovici protekli bez problema

Predsednik Opštinske izborne komisije u Severnoj Mitrovici Slobodan Dimitrijević izjavio je da su lokalni izbori u nedelju protekli bez većih problema, i da je, prema informacijama koje je dobio od Centralne izborne komisije, sve bilo u najboljem redu.

"Tačno u 19 časova zatvorena su sva biračka mesta u opštini Severna Mitrovica", rekao je u nedelju Dimitrijević i naveo da su pomatrači ocenili izborni proces uspešnim i profesionalno odrađenim, bez ijedne greške.

Dimitrijević je zahvalio građanima što su u velikom broju izašli na birališta i obavili svoju građansku dužnost i pored pandemije, kao i svima koji su učestvovali u izbornom procesu, preneo je Kosovo onlajn.

Naglasio je da su tokom izbornog procesa poštovane sve epidemiološke mere i da su dva mobilna kovid tima obavila svoj posao profesionalno.

„Poštovane su sve epidemiološke mere, imali smo dva mobilna tima koja su posetili građane zaražene kovidom, koji se nalaze u samoizolaciji i oni su obavili svoju građansku dužnost", rekao je Dimitrijević

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 98 idi na stranu