Petak, 28.08.2020.

12:36

Od subote cela Srbija u narandžastom: Biće opasno

Zbog izuzetno visokih najavljenih temperatura koje se očekuju u subotu i nedelju, RHMZ celu Srbiju stavio u narandžasti meteo-alarm.

Izvor: B92, Tanjug

Od subote cela Srbija u narandžastom: Biće opasno
vladischern/depositphotos

U subotu će u Srbiji biti sunčano i veoma toplo, a maksimalna temperatura će se kretati od 33 stepena do 36 stepeni.

U nedelju, a u većini mesta i u ponedeljak, sunčano i veoma toplo sa najvisšm temperaturom od 33 do 36 stepeni, osim na severu i zapadu zemlje, gde će u ponedeljak biti malo prijatnije, uz najvišu temperaturu od 27 do 32 stepena.

Zbog visokih temperatura RHMZ je stavio u subotu ali i u nedelju celu teritoriju Srbije pod narandžasti meteo-alarm.

To znači da se prognoziraju veoma opasne vremenske prilike, koje mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po zdravlje ljudi i životinja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: