Pljusak, grad, grmljavina VIDEO/FOTO

Jak pljusak počeo je u Pančevu oko 18 sati. Dvadesetak minuta kasnije, stigla je najava meteorologa i za Beograd. U okolini Gornjeg Milanovca padao je grad.

Izvor: B92

Nedelja, 09.08.2020.

18:12

Pljusak, grad, grmljavina VIDEO/FOTO
Ilustracija: Depositphotos/chaoss

Kiša je stigla i pre nego što su tamni oblaci prekrili nebo. Uz zvuke grmljavine i jakog vetra koji je "pomagao" da stanovnicima Pančeva da kiša prodre u kuće onih koji nisu na vreme zatvorili prozore, videli su se i sunčevi zraci.

RHMZ najavio je za ovo popodne nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom.
"U narednih sat vremena nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na teritoriji grada Beograda pljuskovi, grmljavina i pojačan vetar", objavio je RHMZ u 18. 20 sati. Na autoputu Miloš Veliki kod Gornjeg Milanovca oko 18 časova padao je jak, krupan grad koji je paralisao saobraćaj.

"Olujna kiša, praćena vetrom i gradom primorala nas je da parkiramo automobile u zaustavnoj traci. Brisači nisu mogli da očiste svu tu količinu vode i leda, vidljivost je bila maksimalno smanjena", izjavila je za RINU, Ana Mosić, koja je se kretala iz pravca Beograda ka Čačku.

Oko dvadesetak vozila u zaustavnoj traci čekalo je duže od 20 minuta da prođe oluja praćena gradom.

Saobraćaj na ovoj deonici je normalizovan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: