Vučić: Ako ste mladi i zdravi... FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je sinoć sve koji ne spadaju u rizičnu grupu koju ugrožava koronavirus da se prijave da budu volonteri.

Izvor: B92

Četvrtak, 26.03.2020.

08:13

Vučić: Ako ste mladi i zdravi... FOTO
Foto: EPA EFE Koca Sulejmanovic

"Ako ne spadate u rizičnu grupu, mladi ste i zdravi, imate slobodnog vremena i želite da pomognete ugroženim kategorijama stanovništva, sada to možete učiniti prijavom na novi jedinstveni sistem za evidenciju volontera i volonterki u Republici Srbiji", napisao je Vučić na nalogu A. Vučić na Instagramu, uz haštag budiVolonter.

Predsednik je istakao da je u narednim danima, kada je potrebno da najugroženiji ostanu u svojim domovima kako se ne bi zarazili koronavirusom, pomoć volontera i volonterki veoma važna.

"Zajedno možemo da pobedimo! Zajedno možemo sve", napisao je Vučić na nalogu "avucic" na Instagramu.
View this post on Instagram

Само заједно можемо да победимо. #budivolonter #koronavirus Уколико не спадате у ризичну групу, млади сте и здрави, имате слободног времена и желите да помогнете угроженим категоријама становништва сада то можете учинити пријавом на нови јединствени систем за евиденцију волонтера и волонтерки у Републици Србији budivolonter.gov.rs. У данима пред нама, када је потребно да најугроженији остану у својим домовима како се не би заразили коронавирусом, помоћ волонтера и волонтерки је веома важна.

A post shared by Александар Вучић (@avucic) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: