Kašmir: U raketnom napadu poginula jedna osoba, 14 povređeno

Jedna osoba je poginula, a najmanje 14 povređeno u raketnom napadu u Šrinagaru, glavnom gradu indijskog dela Kašmira, saopštili su indijski zvaničnici.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.11.2019.

10:28

Kašmir: U raketnom napadu poginula jedna osoba, 14 povređeno
Ilustracija: EPA-EFE/FAROOQ KHAN

Devet osoba je primljeno u bolnicu, a jedna osoba je u kritičnom stanju, posle eksplozije u centru grada, saopštili su neimenovani zvaničnici, prenosi Rojters.

U Kašmiru, regionu koji dele Indija i Pakistan, i dalje traju nemiri otkad je Nju Delhi suspendovao poseban status na svom delu te teritorije, 5. avgusta.

Indija je ugasila internet i uhapsila hiljade ljudi u cilju sprečavanje nemira, dok su militantne grupe koje se bore protiv indijske vlasti napadale radnike iz drugih delova zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: