Uhapšeni napadači koji su pretukli muškarca zbog parking mesta

Pripadnici MUP uhapsili su T. M. (50) i Z. S. (24) zbog postojanja osnova sumnje da su fizički napali 50-godišnjeg muškarca u Novopazarskoj ulici.

Izvor: B92

Utorak, 02.04.2019.

19:52

Uhapšeni napadači koji su pretukli muškarca zbog parking mesta
Foto: Tanjug/Sava Radovanoviæ

Postoje osnovi sumnje da su T. M. i Z. S. parkirali auto na mestu za invalide, a kada ih je oštećeni, koji ostvaruje pravo na to parking mesto, zamolio da vozilo pomere, osumnjičeni su ga udarili u glavu, saopštio je danas MUP.

Povrede je zadobio i 67-godišnji muškarac, koji je pokušao da smiri situaciju.

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična dela nasilničko ponašanje i nanošenje teških telesnih povreda osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu, navedeno je u saopštenju.

Na Vračaru, u Novopazarskoj ulici, oko 16.00 časova, pre sedam dana, Goran Velinov je sišao ispred svoje zgrade da bi sačekao suprugu i ćerku Leu (14) sa Daunovim sindromom, na povratku iz Specijalne škole, kako bi im pomogao da parkiraju automobil na mestu označenom da je namenjeno invalidima.

Međutim, pretukla su ga dvojica sugrađana, koje je zamolio da oslobode to parking mesto.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: