Ponedeljak, 13.08.2018.

09:31

U Nišu opet gore automobili: Sinoć zapaljena još dva VIDEO

U noći između nedelje i ponedeljka, u Mokranjčevoj ulici u Nišu, ispred kuće biznismena I. S. vlasnika lanca hotela, izgorela dva automobila.

Izvor: Večernje novosti

U Nišu opet gore automobili: Sinoć zapaljena još dva VIDEO
Foto: Èitalac B92.net

Kako pišu "Novosti", izgoreli su automobili marfke "bmv" i "citroen c4 pikaso". Povređenih nije bilo.

"Sve se dogodilo vrlo brzo. Vatra je buknula i dok su stigli vatrogasci 'bmv' je izgoreo, a 'citroen' je znatno oštećen. Vozila su odmah posle požara uklonjena", kaže komšija.
Foto: Èitalac B92.net
U policiji kažu da im je u 3.05 prijavljeno da gore dva vozila. "Požar je lokalizovan, obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo, izvršen je uviđaj i intenzivan rad policije je u toku", kažu u niškoj policiji.

Ni u OTJ Niš zasad nema preciznijih informacija o tome kako je došlo do požara koji je prigutao ova dva automobila. Sumnja se da je požar je podmetnut, a prema nezvaničnim informacijama, oba automobila su u vlasništvu uspešnog biznismena.
Foto: Èitalac B92.net
U Nišu je pre dve večeri izgoreo "bmv" na parkingu na Vizantijskom bulevaru koji je u vlasništvu supruge policijskog inspektora.

U poslednjih šest meseci u Nišu je zapaljeno devet automobila od kojih su tri u vlasništvu policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: