Nove dužnosti Milića i Dragovića–pomoćnik i oficir za vezu

Dosadašnji komandant Žandarmerije Goran Dragović i načelnik Policijske uprave za grad Beograd Veselin Milić raspoređeni su na nove dužnosti u MUP-u.

Izvor: B92
Podeli
Screenshot
Screenshot

Pročitajte još:

Veselin Milić razrešen dužnosti načelnika PU Beograd

Kako je saopštio MUP, Goran Dragović će ubuduće biti policijski oficir za vezu u Ambasadi Srbije u Sarajevu, dok će Veselin Milić obavljati funkciju pomoćnika direktora policije, sa težišnim zadacima u borbi protiv organizovanog kriminala i rešavanja najtežih krivičnih dela.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor policije Vladimir Rebić zahvalili su na dosadašnjem radu Goranu Dragoviću i Veselinu Miliću i istakli da očekuju njihovu potpunu posvećenost na novim odgovornim dužnostima, dodaje se u saopštenju.

Na predlog direktora policije uskoro će biti imenovan novi komandant Žandarmerije, dok će vršilac dužnosti načelnika Policijske uprave za grad Beograd biti Milan Stanić, dosadašnji pomoćnik načelnika beogradske policije, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Prethodno su mediji najavili da se očekuju takve mere u vrhu MUP.

Politika

"Krećemo iz Šapca..."

Lider "Zajedno za Srbiju" i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović kaže da će osnivači "Saveza za Srbiju" tokom avgusta razgovarati sa građanima širom zemlje.

Politika utorak 31.07. 13:21 Komentara: 3
strana 1 od 205 idi na stranu