Popović sa građanima koji su bili na meti pljačkaša

Predsednik opštine Gračanica Srđan Popović primio je danas grupu građana čije su porodice sinoć tokom serije pljački na teritoriji Gračanice oštećene.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.06.2018.

22:40

Popović sa građanima koji su bili na meti pljačkaša

Meštani su Popoviću izneli svoju zabrinutost zbog štete koja im je tokom pljački naneta, a posebno su ukazali na strah svojih porodica zbog činjenice da pljačkaši slobodno šetaju njihovim imanjima, preneo je Radio Gračanica.

Građani su od predsednika opštine, koji je i sam sinoć bio meta provalnika koji su mu obili privatni auto, zatražili da u skladu sa svojim ovlašćenjima zatraži od policijskih organa u Gračanici da ozbiljno shvate situaciju u kojoj se nalaze domaćinstva na teritoriji opštine te da svojim pojačanim prisustvom na terenu zaštite njihove živote i imovinu.

Popović je rekao da je više nego jasno da je reč o organizovanoj seriji pljači i razbojništava i da su građani sa pravom zabrinuti za bezbednost svojih porodica i svoje imovine.

Popović je prethodno na sastanku sa komandirom Policijske Stanice u Gračanici Bratislavom Trajkovićem, šefom sektora operative za region Prištine kao i sa pukovnikom KFOR-a Danijelom Bajatom razgovarao o sinoćnjem incidentu.

Predstavnici tih bezbednosnih struktura obećali su pojačano prisustvo na terenu kao i maksimalno angažovanje u pronalaženju počinilaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: