"Čuo sam za pretnje i zato sam i došao"

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan potvrdio je u Sarajevu da je od obaveštajnih službi dobio informaciju da se na njega sprema atentat tokom boravka u BiH.

Izvor: B92

Nedelja, 20.05.2018.

15:42

FOTO TANJUG/ FENA/ALMIR RAZIÆ/

On je istakao da je upravo zbog toga i došao.

Ja sam čuo za ovu vest i upravo zbog toga što sam to čuo, došao sam ovde. Jer, upravo ove pretnje nas ne mogu sprečiti da idemo putem kojim smo krenul. Kada smo krenuli odlučni smo da idemo dalje tim putem”, poručio je Erdogan na zajedničkoj konferenciji za novinare sa predsedavajućim Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem.

Kao što znate, dodao je, ovde je danas na hiljade ljudi koji su došli iz različitih država i, ako, kako je rekao, oni ne vide lidera kojeg žele da vide, to ne bi bilo dobro za njega.

Mi ćemo danas sa njima da se vidimo i naš plan je potpuno drugačiji, idemo dalje baš kao one noći 15. jula 2006”, rekao je turski šef države, upitan da komentariše da mu je tokom ove posete prećeno atentatom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: