Zavetnici: Poništićemo "pljačkaške privatizacije"

Beograd -- Kandidat za gradonačelnika liste "Beograd ima snage - Zavetnici" Milica Đurđević Stamenkovski obišla je nekadašnje preduzeće "Voćarske plantaže" u Grockoj.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: B92, arhiva
Foto: B92, arhiva

Ona je poručila da Zavetnici ne samo da neće privatizovati strateške resurse Grada i države već će raditi na tome da se ponište "pljačkaške privatizacije".

"Pojedini predstavnici partija koje učestvuju na izborima otvoreno predlažu da se PKB do kraja privatizuje i preda, a Zavetnici ne samo da neće privatizovati strateške resurse Grada i države već će raditi na tome da se ponište pljačkaške privatizacije" rekla je Đurđević, saopštili su Zavetnici.

Zavetnici će, prema njenim rečima, uložiti u modernizaciju hladnjača i obnovu preduzeća "Voćarske plantaže" koje će, kako smatra, ponovo hraniti Beograd i konkurisati na svetskom tržištu.

"Ovaj privredni gigant stalno je zapošljavao 1.700 radnika, a tokom sezone dodatnih 2.000 radnika. Samo sedam dana nakon petog oktobra nove vlasti su otpustile 800 radnika, a potom i ostale. Nisu stigli ni u fotelje da se smeste, a već su planski krenuli u uništavanje naše privrede", rekla je Đurđević.

Politika

strana 1 od 276 idi na stranu