Petak, 08.12.2017.

18:36

"Prekidanje Skupštine je predstava, hoće da budu žrtve"

Lider pokreta DJB Saša Radulović izjavio je da je prekidanje sednice Skupštine o budžetu predstava u kojoj vlast pokušava sebe da prikaže kao žrtvu.

Izvor: Beta

Foto: Tanjug

"Imamo brutalne laži o tome šta navodno radi opozicija. Ovo je pozorišna predstava u kojoj pokušavaju da se predstave kao žrtve. Da prekinu sednicu o budžetu je ništa drugo nego predstava", rekao je Radulović.

On je dodao da vlast svakodnevno vrši verbalno nasilje nad opozicijom, da joj uskraćuje pravo na replike i odgovor na prozivke.

"Svo nasilje koje postoji u skupštini direktno potiče od toga što predsednica skupštine Maja Gojković i potpredsednici dozvoljavaju poslanicima većine da vređaju opoziciju na najprizemnije načine. Poslanici opozicije nekada reaguju pogrešno, ali moramo razlikovati uzrok i posledicu. Uzrok je uvek verbalno nasilje koje dozvoljavaju Gojković i potpredsednici", rekao je Radulović.

On je dodao da će DJB nastaviti da učestvuje u raspravi.

Predsednica parlamenta Maja Gojković prekinula je sednicu Skupštine “jer nema uslova za dalji rad”, ali je potom izjavila da će sednica ipak biti nastavljena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Sprema se haos: Evakuisano 800.000 ljudi

U Bangladešu je evakuisano gotovo 800.000 ljudi iz ugroženih područja pred dolazak jakog ciklona koji se formirao iznad Bengalskog zaliva, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije te zemlje.

12:28

26.5.2024.

1 d

Podeli: