Hronika 1

28.05.2024.

11:35

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić

Viši sud u Zaječaru produžio je za još 30 dana pritvor Srđanu J. i Dejanu D, osumnjičenima za ubisvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, potvrđeno je Tanjugu u tom sudu.

Izvor: Tanjug

Produžen pritvor osumnjičenima za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić
M.M./ATAImages

Podeli:

Osumnjičeni se nalaze u pritvoru od 6. aprila zbog opasnosti od bekstva, mogućnosti da utiču na svedoke i da unište ili uklone tragove izvršenja krivičnog dela, kao i zbog uznemirenja javnosti.

U pritvoru se nalazi i otac Dejana D. koji će sutra biti pušten da se brani sa slobode, jer za krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenja krivičnog dela, pritvor ne može trajati duže od dva meseca.

On se sumnjiči da je pomogao sinu da premesti telo devojčice. Policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila S. J. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju. Telo devojčice još nije pronađeno.

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban "uvalio kosku" Beogradu?

Mađarski premijer Viktor Orban pohvalio je planove nemačke vlade koja ispituje mogućnost da se procedure za odobravanje azila obavljaju u zemljama koje nisu članice Evropske unije.

9:48

24.6.2024.

22 h

Podeli: