Aktuelno 4

28.05.2024.

9:30

Nove vesti o Kejt Midlton

Princeza Kejt Midlton je bila napolju sa svojom porodicom, a kraljevsko osoblje otkriva da je "preplavljena" desetinama hiljada pisama obožavaoca koji joj žele dobro.

Izvor: B92.net

Nove vesti o Kejt Midlton
Profimedia

Podeli:

Princeza od Velsa je poslednjih nedelja bila napolju sa svojom porodicom i više se družila, saznaje Dejli Mejl, pošto su zvaničnici palate rekli da su preplavljeni "desetinama hiljada" kartica sa željama za brzo ozdravljenje nakon što joj je otkrivena dijagnoza raka.

Iako će to što je Kejt izašla sa porodicom mnogi shvatiti kao pozitivan znak, Kensingtonska palata je naglasila da joj je još potrebno vreme i prostor da se oporavi.

Podsećamo, u martu je Kejt podelila emotivnu video poruku u kojoj otkriva da je započela preventivnu hemoterapiju, što je naišlo na izliv podrške i lepih želja britanske javnosti.

Princeza je rekla da se povlači iz javnog života kako bi se koncentrisala na svoj oporavak, kao i da bi zaštitila svoju decu.

Ali "poplava" podrške se nastavila. Rečeno je da je dopisnički tim palate bio "tako dirnut" ljubavlju i naklonošću koju je Kejt (42) pokazivala tokom njene borbe protiv raka.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: