Ponedeljak, 04.12.2017.

14:28

Palmina večera za podmladak JS, Dačić pevao VIDEO

Lider JS Dragan Marković Palma organizovao je na Kopaoniku večeru za 580 članova podmlatka stranke, a mladima je pevao šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

Izvor: B92, Tanjug

Palmina večera za podmladak JS, Dačić pevao VIDEO
Foto: Tanjug / Dušan Anièiæ

Svečanoj večeri prisustvovali su šef diplomatije i lider socijalista Ivica Dačić, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić i državni sekretar u Ministarstvu inostranih poslova Ivica Tončev.

U jednom trenutku Dačić je okupljenima otpevao “svoju” Miljacku, a potom i “Pukni zoro”. Marković je izjavio da su mladi na Kopaonik došli iz 103 opštine Srbije i time pokazali da "politika nije samo u Beogradu".

"Sa vama Srbija i JS dobijaju novu političku snagu", rekao je Marković.

On je istakao i zašto je izabran Kopaonik: "Imamo šest narodnih poslanika i od tih para koje stranka dobija od države, ne štampamo majice, ne kupujemo i pokanjamo olovke, upaljače, kačkete... To su pare vaših roditelja iz poreza koji su oni platili državi".
Foto: Tanjug / Dušan Anièiæ
Podmladak Jedinstvene Srbije potom je izabrao novo rukovodstvo.

Kako se navodi u saopštenju JS, izabrana su "543 člana Glavnog odbora podmlatka iz 103 grada iz čitave Srbije, od čega 275 devojaka i 268 momaka".

Na Skupštini je izabrano i 20 potpredsednika, zamenik predsednika i predsednik Podmlatka JS.

Skupštini Podmlatka JS predsedavao je predsednik te stranke Dragan Marković Palma.
Foto: Tanjug / Dušan Anièiæ
Podsećamo, srpski šef diplomatije Ivica Dačić pevao je sredinom oktobra turskom predsedniku Redžepu Tajipu Erdoganu na turskom jeziku na svečanoj večeri organizovanoj u Erdoganovu čast.

Na snimcima objavljenim na društvenim mrežama može se videti kako Dačić u blizni stola za kojim su Erdogan i njegova supruga Emina, kao i srpski predsednik Aleksandar Vučić sa svojom suprugom Tamarom, peva pesmu "Osman Aga" na turskom jeziku.

Takođe, objavljen je i snimak na kojem se vidi kako Dačić na svečanoj večeri peva "svoju" Miljacku za koju mu je beogradski muftija Mustafa Jusufspahić dao bakšiš.

To nije prvi put da Dačić uzima mikrofon i peva, isto je učinio i krajem avgusta na skupu u "srpskom" letovalištu u Paraliji gde je imao čitav program. Tada je otpevao desetak pesama, a među njima i jednu grčku i jednu rusku.

Osim toga, Dačić je tokom svečane večere priređene za goste na inauguraciji predsednika Aleksandra Vučića u junu ove godine pevao "O sole mio“ pred bivšim ministrom spoljnih poslova Italije i savetnikom predsednika Srbije Frankom Fratinijem.
Foto: Tanjug / Dušan Anièiæ
Foto: Tanjug / Dušan Anièiæ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: