Vulin: Da je Grčka imala Vučića...

Niš -- Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao je u Nišu da bi stanje u Grčkoj bilo mnogo drugačije da je imala svog Vučića.

Izvor: Beta
Podeli

"Da je naša bratska Grčka pre sedam godina kada je počela kriza imala na čelu svoje Vlade jednog Aleksandra Vučića, ne bi bila u ovako teškoj situaciji kao što je danas, jer bi na vreme razumela šta znači štednja i šta znači rad", kazao je Vulin.

On je, na Izbornoj konferenciji Gradskog odbora Pokreta socijalista u Narodnom pozorištu u Nišu, rekao da bi i Srbija danas bila bolje mesto za život da je ranije počela da radi i da štedi.

"Stanje u oblasti socijale je veoma teško, ali ne zbog toga što je levica neradna i što ne želi red i rad, već zbog toga što je levica došla na vlast u zemlji koja je pljačkaškom privatizacijom uništena temeljno i namerno", kazao je Vulin.

On je rekao da uprkos "zatečenom teškom ekonomskom stanju i štednji na svim poljima" aktuelna vlast nije smanjila izdatke za tuđu negu i pomoć, za dečije dodatke i ostala socijalna davanja.

"Da nismo počeli da radimo ovo što radi Vučićeva Vlada mi ne bi imali para da isplatimo ni plate ni penzije, prodali bi sve što imamo, i ostavili bi jad i bedu budućim generacijama", kazao je Vulin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 187 idi na stranu