NS: Ustanovljeno da voda nije sveta

Novosadski ombudsman je, reagujući na pritužbe građana zbog osveštavanja vode u gradskom vodovodu, odbacio prijavu jer je ustanovio da voda nije sveta.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.02.2015.

19:41

Default images
Foto: Freeimages.com

U rešenju o odbijanju pritužbe, gradski ombudsman Aleksandar Grujić navodi da je ustanovljeno da je tokom obeležavanja crkvenog praznika i slave firme JKP "Vodovod i kanalizacija" sveštenik osveštao vodu, ali ne iz sistema, nego samo onu u buradima ispred kabineta direktora Miloša Stanisavljevića.

"Dakle u konkretnom slučaju osvećenja vode, nije bilo nikakvog kontakta sa vodom koja se nalazi u sistemu gradskog vodovoda i putem kojeg se snabdeva Grad Novi Sad, već je to vršeno sa vodom koja je bila fizički odvojena i nalazila se u posebnim buradima", kontatuje novosadski zaštitnik građana.

Podsetimo da su nadležni u novosadskom Vodovodu su tvrdili da je sva voda iz vodovoda osveštana.

O osveštavanju vode u Novom Sadu su pisali svi mediji u okruženju, a cela priča je dospela i do Engleske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: