Predsedništvo SNS o vladi u 16h

Predsedništvo Srpske napredne stranke održaće danas sednicu o formiranju Vlade Srbije. Kako je najavljeno, početak sednice zakazan je za 16h.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.04.2014.

00:10

Default images

Nakon te sednice trebalo bi da bude poznato više detalja o sastavu nove vlade. Po ranijim najavama, tokom vikenda trebalo je da bude održan drugi krug pregovora o budućoj vladi, bez prisustva javnosti.

Inače, danas bi ponovo trebalo da razgovaraju lideri SNS i SVM. Mesto i vreme sastanka nisu precizirani, ali će se susret svakako održati pre sednice predsedništva naprednjaka, koja je zakazana u 16 sati, prenosi Beta.

Ištvan Pastor i Aleksandar Vučić razgovarali su i prošle nedelje o programu i sastavu nove vlade, a Stranci vojvođanskih Mađara je ponuđeno da bude u novom kabinetu. Vučić je takođe razgovarao i sa predstavnicima Socijalističke partije Srbije, Jedinstvene Srbije i PUPS-a, a u četvrtak sa funkcionerima Nove demokratske stranke.

Vučić je ranije izjavio da bi nova vlada trebalo da bude formirana do 27. aprila i da će imati 19 članova.

Potpredsednik SNS Nebojša Stefanović izjavio je danas da očekuje da vlada bude formirana do 27. aprila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: