Bivša devojka mu povadila sve zube

Mareku Olševskom, iz Vroclava u Poljskoj, je bivša devojka, zubarka po profesiji, izvadila sva 32 zuba.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.04.2012.

19:01

Default images

Prema pisanju "Hafington posta", 45-godišnji Marek napravio je kobnu grešku kada je zakazao pregled kod svoje bivše devojke, 34-godišnje zubarke Ane Mackovijak s kojom je nedavno raskinuo.

Željna osvete, zubarka ga je uspavala i izvadila mu sve zube, a potom mu je glavu obmotala zavojima, kako ne bi ništa primetio dok ne napusti njenu ordinaciju.

"Pokušala sam da se ponašam profesionalno i da zanemarim svoja osećanja", kazala je Ana, navodeći da nije mogla da se suzdrži kada ga je videla kako leži na stolici.

Mareku se nakon buđenja učinilo da nešto nije kako treba jer nije mogao jezikom da napipa nijedan zub u ustima. Nemilosrdna zubarka ga je, međutim, uverila da će sve biti u redu kada anestezija bude popustila.

"Nisam imao razloga da sumnjam u nju, mislio sam da je profesionalka", kazao je očigledno lakoverni, a sada i bezubi Marek.

"Kada sam došao kući i pogledao se u ogledalo, nisam mogao da verujem. Ta k... mi je izvadila sve zube", rekao je Marek koji je zbog ove "nezgode" ostao i bez nove devojke.

Ana Mackovijak je optužena za nesavesno lečenje i zloupotrebu poverenja pacijenta, a preti joj kazna zatvora od tri godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: