SAVICEVIC PREDSEDNIK FUDBALSKOG SAVEZA CRNE GORE

Izvor: B92

Subota, 07.07.2001.

21:58

Default images
Slavni jugoslovenski fudbalski reprezentativac Dejan Savicevic u subotu je izabran za predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore, javlja FoNet. Savicevic je na izbornoj Skupstini Fudbalskog saveza Crne Gore dobio podrsku 32 delegata, koliko je i prisustvovalo.

Skupstina ima 45 delegata. Savicevic je bio jedini kandidat za predsednika, posto je Jovan Sudjic odustao od kandidature.

Dejan Savicevic je, povodom izbora, rekao: "Izbor za predsednika Fudbalskog saveza Crne Gore dozivljavam kao veliku cast i priznanje ali i kao veliku obavezu. Ja sam odigrao mnogo teskih utakmica, ali ova ce biti sigurno najteza. Uostalom, to je i moja obaveza prema crnogorskom fudbalu i Crnoj Gori. Siguran sam da cu zajedno sa vama doprineti razvoju i napretku crnogorskog fudbala. Nas potencijal je ogroman, a na nama je da ga najbolje iskoristimo", rekao je Savicevic za TV Crne Gore, prenosi B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: