Samoubistvo u Vojsci

Rano jutros, civil na službi u Vojsci SCG, Ivan Kozlovački iz Zrenjanina, izvršio je samoubistvo u zrenjaninskom vojnom objektu Silos.

Izvor: B92

Utorak, 19.07.2005.

10:58

Default images

Kako je saopštila lokalna policija, Kozlovački, koji je rođen 1949, izršio je samoubistvo oko šest časova ujutro, tokom dežurstva u tom objektu. Uviđaj su obavili istražni sudija Okružnog suda u Zrenjaninu i lokalna policija, a po nalogu istražnog sudije Okružnog suda u Zrenjaninu telo Kozlovačkog preneto je na Institut za sudsku medicinu u Novi Sad radi obdukcije.

Ministarstvo odbrane Srbije i Crne gore potvrdilo je da je u ponedeljak ujutro pronadjeno telo civilnog lica na službi u Vojsci državne zajednice Ivana Kozlovačkog (56), u skladištu "Silos" u Zrenjaninu.

Ministarstvo je saopštilo da je Kozlovački, sa vidljivim povredama glave nanetim vatrenim oružjem pronadjen u 5.40 ujutru i da je u toku istraga o uzrocima smrti.

U Upravi za odnose s javnošću Ministarstva odbrane, agenciji Beta je rečeno da se pretpostavlja da se radi o samoubistvu, ali da se to ne može sa sigurnošću tvrditi, jer je istraga još u toku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: