Maršićanin optužio B92

Izvor: B92

Utorak, 18.05.2004.

19:05

Default images

Dragan Maršićanin, kandidat DSS i vladajuće koalicije za predsednika Srbije boravio je u utorak u Kikindi. A u Kikindi...

Na Gradskom trgu on je razgovarao sa gradjanima, da bi potom gostovao na Radio Kikindi. “Upali smo u zamku koju su namestili odgovorni za ubistvo Zorana Djindjića da raspravljamo o nečemu o čemu treba da se govori na sudu - rekao je Maršićanin odgovarajući na pitanje u vezi sa jučerašnjim optužbama iz njegovog izbornog štaba da su pokojnog premijera "ubili njegovi". 

“Saopštenje Izbornog štaba je bio jedini mogući odgovor na kampanju koja se već dugo vodi protiv vladajuće koalicije. Od dana hapšenja Milorada Lukovića jedna televizija, a to je B92, prednjači u toj kampanji protiv naše koalicije. Oni su otvorili ekran za sve one koji su na teret Demokratske stranke Srbije i njenih funkcionera stavljali umešanost u zločin. To je nešto što se ne može tolerisati beskonačno. U jednom momentu, kada su manipulacije tom tragedijom dostigle takve razmere da se nije moglo podnositi, upućen je jasan muški odgovor”, izjavio je Maršićanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: