Petak, 30.11.2007.

16:23

Opljačkana banka u Beogradu

Nepoznati razbojnici opljačkali su Komercijalnu banku u Ruzveltovoj ulici u Beogradu.

Izvor: B92

Default images

Oni su od radnika uzeli oko 180.000 dinara, 3.000 evra i 1.000 dolara. Pljačkjaši su jutros maskirani i naoružani upali u ekspozituru Komercijalne banke, savladali su radnika obezbeđenja i udarili ga kundakom pištolja u glavu. Oni su s novcem pobegli u nepoznatom pravcu.

Ipak, neko od očevidaca je prijavio da su dve muške osobe primećene kako beže iz banke kroz jedan prolaz i ulaze u zgradu koja se nalazi iza banke.

Policija je ušla u stan za koji se pretpostavljalo se da u njemu kriju razbojnici. Prema nezvaničnim informacijama, jedna osoba je nađena u stanu i sada se proverava da li ona ima veze s pljačkom banke.

Beogradska policija pretražuje i ostale zgrade u okolini, pokušavajući da dođe do tragova koji bi je odveli do razbojnika.

Od početka godine u Beogradu je opljačkano pet banaka, a policija je rasvetlila četiri slučaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: