Utorak, 26.12.2017.

13:34

Radnik Parking servisa udario učenika Sportske gimnazije

Radnik “Parking servisa” udario je 17-godišnjeg učenika Sportske gimnazije na Dorćolu nakon što mu je učenik “dobacio nešto u šali”, javlja “Blic”.

Izvor: Blic

Radnik Parking servisa udario učenika Sportske gimnazije
Ilustracija: Tanjug / Sava Radovanoviæ

Kako navode, incident se dogodio oko 12 sati ispred Sportske gimnazije, a mladić je učenik trećeg razreda.

Direktorka gimnazije Ivanka Kovačević navodi da se incident dogodio u Ulici Hercega Stjepana preko puta škole kada se nekoliko učenika trećeg razreda vraćalo iz pekare tokom velikog odmora.

“Učenici su prošli pored radnika ‘Parking servisa’ koji je u tom trenutku radio i dobacili mu u šali ‘Je l’ treba da pomerimo auto?’ i nastavili ka školi. On im je na to odgovorio, a kako se nisu osvrtali, krenuo je za njima i jednog učenika je udario u ruku”, kaže direktorka.

“Blic” ističe da đaci koji su prisustvovali incidentu imaju “nešto drugačiju verziju”.

“Prvo je počeo da preti kako je šampion neke borilačke veštine, a onda je pretukao pesnicama mog druga. Da se nisam pomerio i na mene bi krenuo”, kaže jedan od učenika.

Policija je uzela izjave od svih aktera incidenata.

Učenik koji je napadnut nije ozbiljnije povređen i ostao je na nastavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: